08 November 2010

Drifter ,


Selamat pagi rakyat jelata. Beta harap rakyat memulakan hari dengan ceria. Baiklah, itu cuma berangan sahaja.

Gua bangun awal. Gua ambik cuti. Sebab gua malas dah nak rajinkan diri ke sekolah. Bagi gua itu semua dah tak bermakna, buang masa. Baik stay rumah lebih baik, buat aktiviti yang aku rasa itu lah yang paling mengjengkelkan. Yeah, i do. Itulah diri aku. Oh before tu kan, i-hate-every-fucking-body-i-know.

Untuk hari-hari yang berikutnya, aku pasti akan buat aktiviti yang sama. Itu pasti akan membosankan dan membosankan dan membosankan. Kalau boleh, aku nak survey job yang boleh buat duit biar aku tak kacau duit mak bapak aku. Ready tak ready itu semua tolak tepi. Yang penting aku buat ni ada benefits dan reason dia tersendiri bukan nak main-main whatsoever.

Aku hanya merancang, tapi tuhan yang tentukannya. Aku tiada kuasa nak jadikan semua cita-cita aku jadi kenyataan. Aku dapat rasa memang tuhan dah ada rancangan untuk life aku, jadi apa perlu aku risau. Mungkin tuhan nak suruh aku belajar berdiri tegak sedaya mungkin sebab selama ni aku bongkok. Well, make my story line more interesting and tragisss, but less dramatic.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.